Monday, November 14, 2016

JAMU MANTAP UTK SEISI KELUARGA..!!!!!





Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat datang ke kedai admin....murah, mantap.. insya allah pasti memuaskan hati anda.

Produk terkini yg tengah hot dimana admin seisi keluarga amalkan dan juga rakan2. sangat2 teruja nk bgtau betapa bestnyer produk yg bernama CMD...pernah dengar?..

KEISTIMEWAAN CMD - 1001 KHASIAT, 
BERIBU TESTIMONI CMD bukan calang-calang produk dan bukan macam produk yang berlambak kat pasaran. Air kedua terbaik selepas air zam2. Air zam2 99 mineral, yg ni 72 mineral. Dua2 beralkali. InsyaAllah semua penyakit dari baby sampai la ke orang tua.. Dengan izin Allah, boleh kita ubati dan cegah. Apa pon mencegah lagi baik dari mengubati kan?

Antara khasiatnya ialah untuk:
 • Kencing Manis • Resdung • Darah Tinggi • Asma • Gout • Buasir • Barah Payudara & Usus • Begok • Meningitis & Thalasemia • Ceasarean • Jantung & Barah Jantung • Barah Otak • Darah Rendah • Strok • Angin Ahmar • Buah Pinggang • Migrain • Gastrik • Paru Berair • Kulit Kering • Berat Badan • Sakit Anggota Badan • Badan Letih • Kuat Merokok • Sakit Sendi • Kurang Selera Makan • Kecederaan & Patah Tulang • Ketagihan alcohol/ dadah

sekarang nie tengah promosi dimana promosi ini bakal tamat dalam bulan jun ini juga...jadi dapatkan segera...hanya bermodalkan rm185 sahaja...anda akan dapat 2 botol (120ml + 65ml) yg mana ia tahan sehingga 3 bulan penggunaan. jom join samada anda nak guna sendiri ataupun..anda boleh join saya dan sama2 biz CMD ini...sms/wassap saya sekarang juga..



Sesiapa yang berminat bolehlah membuat tempahan di sini atau ......

SMS/WASSAP 012-6736434

Bayaran hendaklah di buat ke akaun berikut :-

Fazliwati Abdullah
CIMB: 7023464990

*Utk pembelian yg banyak....duit tambahan utk kos penghantaran adalah perlu ya. tq


SALAM. PELBAGAI PRODUK SAYA YG LAIN SAYA ADER UPLOAD DI FACEBOOK PAGE SAYA https://www.facebook.com/hotmurah BOLEH KLIK UTK LIHAT PRODUK2 YG LAIN.....YG SEMESTINYER MURAH/MANTAP/ORI

###############################################################

SALAM LAYARI JUGA PAGE BLOUSE MUSLIMAH MURAH SAYA....PELBAGAI PILIHAN YG PASTI MENEPATI CITARASA ANDA. SIZE DARI XS - 4XL. DENGAN HARGA YG BERPATUTAN. https://www.facebook.com/blousemuslimahmurah





#####################################################################
UPDATE TERKINI 6/06/2015
CALL SEKARANG 012-6736434

7 comments:

abby da' gud said...

uit.. ko dh jadi minah jual jamu lak ke..? x tau la plak aku.. leh la aku order kat ko ek.. ko wat delivery kan.. mana gambo produk nye? reger nye berapo? mcm no wat bisnes tp x cukup info ni.. huhuhuuu.. aku tgk dlm ebay pun x da produk nye.. asyik gambo ko je yg terkepot pakai baju pink tu.. muahahaah jgn mare.. tapi aku betul2 nk beli ni..

fazliwati said...

wehh..aku tgh update kan ler nie...aku baru jer wat blog nie...sebelom nie aku guna website forum jer utk jual jamu aku nie....hehehe...ko leh klik kt berrybunchbox tu dulu wat masa nie...cz mmg aku nak letak pun gambar2 jamu n rege skali kt situ....tungguuuuuuuuu

patin said...

saya puan badariah dari Temerloh nak oder jamu harap beri no tel. atau tolong contact tel saya 016-9213536 / 09-2963023

ArahMan7 said...

Assalaamualaikum wrt.wbt

Hola bawang-putih,

Rasa ArahMan7 kalo nak letak AdSense kat dalam post, ayat2 dlm post tu tak elok dicenterkan. Tak cantek plak nanti.

Komen yg pertama tu betul ke apa yg dia ckp, tak cukup info lg ke?

Rasa2 ArahMan7 nak pekena Jamu Panglima kok tp nak buat plak kan? My beloved other half, tersenyum je bila ArahMan7 cite pasal Panglima, kihkihkih!

K la, gacau je ArahMan7 ni, yek?

Greetings and lots of love from Kuale Kangsor.

~ ArahMan7

PAJELY PUNYER IN DA HOUSE said...

ai arahman7....hehee....thanks for the comment....kalu nak order jamu panglima.cakap jer....hehehhe..mmg elok utk laki pun...hehehehe...stay keep in touch yer

PAJELY PUNYER IN DA HOUSE said...

ai arahman7....hehee....thanks for the comment....kalu nak order jamu panglima.cakap jer....hehehhe..mmg elok utk laki pun...hehehehe...stay keep in touch yer

Rohayu said...

jangan lupa add saya ya...saya geng forum CARI